MENY

 
  » Forside  
  » Litt om oss  
  » Forestillinger  
  » Billettbestilling  
  » Kontakt oss  
  » Kart  
  » Presse  
  » Være sponsor?  
  » Facebook  
 

Prøysen på Fossesholm

 

 
 

LITT OM OSS

Ensemblet bak ”Prøysen på Fossesholm” består i 2019 av:


  Ingeborg Amalie Hanssen (1991): Ingeborg har vært med fra starten av Prøysen på Fossesholm som ni-åring. Hun er utdannet ved Røyken Vgs på musikkteaterlinjen, Bårdarakademiet og har MA fra Guildford School of Acting. Du har kunnet se henne i roller som Martha i Spring Awakening, Titania i En midsommernatts drøm på Blenheim Shakespeare Festival i Oxford. Hun har nylig gjort juleturné med forestillingen "Alle Tiders Julebord" med blant annet Dennis Storhøi, og medvirket som korist, danser og koreograf på Tribute-konserten George Michael som var aktuell i 2017-18. Hun jobber også som regissør og koreograf, og er kunstnerisk leder i Prøysen på Fossesholm.
     
  Lene Johansen Kløvstad (1988): Lene kommer fra selveste Prøysen-traktene, nærmere bestemt Gjøvik, og har utdannelse i musikkteater fra Bårdar Akademiet. Hun har stått på flere av de største scenene i hovedstaden; Folketeateret, Edderkoppen, og Chat Noir for å nevne noen. Videre har hun medvirket i Stjernekamp på NRK, turnert med Rikskonsertene, og satt opp solokonserten "Lene á-Lene - med Trond Lindheim" på Chat Noir. Hun jobber også som regissør, koreograf, og produsent, ofte for Buskerud Teater. I 2017 hadde hun premiere på sin første egenskrevne monologforestilling "#JENTA". I år blir hennes 7. år på Fossesholm.
     
  Joachim Ness Thu (1990): Joachim Ness Thu (1990): Har utdannelse i musikkteater fra Bårdar Akademiet og bachelorgrad i teaterproduksjon og skuespillerfag ved HiNT. Han har spilt i bl.a. ”En Midtsommernattsdrøm”, ”Spring Awakening, og som Jeppe i ”Jeppe på Bjerget”. Joachim gjorde en av hovedrollene i ”Rødlista”, på Propellen teaters ”Scenekunstfestival for barn og unge” i 2014. Etter endt utdanning jobber han som frilans skuespiller og har siden høsten 2016 turnért flere ganger med Under Trappa Produksjoner sin forestilling ”Drive”, gjennom Den Kulturelle Skolesekken. Joachim jobber også i Teaterkompaniet Smash! Dette blir hans 5. år i Prøysengjengen.
     
  Trine Dishington (1981): Har en Bachelor of fine arts i klassisk sang fra Mälardalens högskola i Sverige, samt praktisk-pedagogisk utdanning fra Norges Musikkhøgskole. Trine arbeider som sangpedagog og musikklærer, kombinert med å frilanse som solist, og produsere egne forestillinger. Hun har et bredt repertoar som spenner fra viser, romanser og musikaler til kirkerepertoar og opera. Trine spilte en av hovedrollene i den nyskrevne operaen "Önskeklappen" på Västerås Konserthus, og har vært med i musikaler som "Les Miserables" og "Chess", og bareneoperaen "Pelle Svanslös". Hun er med i Prøysen-gjengen for 8. gang.
     
  Trond Nilsen (1962): Trond er født, oppvokst og bosatt i Krokstadelva, og jobber som musiker, bakmann og tilrettelegger for kultur og musikkrelatert næringsvirksomhet i Drammens-regionen. Hans firma KOMPONISTEN.NO AS leverer komposisjon og arrangering, produksjon av musikk og lyd i eget lydstudio, lydbasert reklame samt instruksjon og direksjon av små og store ensembler. Trond er i dag kapellmester og musikalsk leder i Krogstad Storband. Han har jobbet med utallige revyer, show, kor og korps og er musikalsk ansvarlig for Sykehus-revyen i Drammen og Drammen Showteaters juleshow. Dette er hans 4. år i Prøysen på Fossesholm.
     




 
     
   
 
   
© Prøysen på Fossesholm